O seară minunată

O seară minunată

La începutul anului, mi-am pus intenția să ajut cât mai multe femei să se simtă frumoase. Prin workshop-uri, sesiuni 1 la 1 sau prin intermediul site-ului. Voiam ca, din ce în ce mai multe femei să aibă parte de educație vestimentară și să ajungă să le placă ce văd în oglindă!🪞

Cu acest mesaj trimis Universului, lucrurile se așează frumos și de curând, am avut parte de o seară minunată la Alba Iulia, în compania a 50 de femei frumoase.👗

Dar… hai să vă spun cum a început toată povestea:
Într-o zi frumoasă, cu soare, de februarie, când îmi propusesem să mă răsfât și mă plimbam prin centrul Clujului, mă sună Cristina, o fostă clientă de-a mea din Alba. Nu ne auzisem de o vreme, cam de când ”m-a primit cadou” de la prietenele ei, de vreo 4 sau 5 ani 🙂 Și-mi propune să fiu speaker pentru o seară la clubul lor de lectură. Și am zis că de principiu pot, trebuia să mă deplasez la Alba Iulia și voiam să mă asigur că e totul în regulă cu puștii mei dragi și că mă pot duce.

Zis și făcut, am confirmat prezența, tema și am stabilit detaliile întâlnirii!
Timpul a zburat și a venit ziua întâlnirii cu câteva gagici din clubul de lectură al Cristinei. Auzisem de el, știam că fac magie pentru puii de om, și mă așteptam să fie o întâlnire restrânsă, cu maxim 12-15 femei. recunosc, nu am întrebat, erau doar presupunerile mele.

Am ajuns în Alba și fiindcă vorbeam despre garderoba capsulă, organizatoarele mi-au mijlocit să iau niște articole vestimentare de bază pentru a le putea ilustra ce alegeri ar trebui să facă de la magazinul Maniphest din Carolina Mall. Am mers, am ales, Andreea, cea care are magazinul a fost foarte amabilă.
Gata cu mall-ul, mă îndrept spre restaurant. Ajung, cer ajutor cu hainele și standerul, apar 4 femei frumoase și zâmbărețe și urcăm împreună.

Ajungem la Restaurant Karlsburg și sunt tare plăcut surprinsă. Acolo, la etaj, era totul amenajat pentru noi. Fetele estimau 50 și ceva de femei. A fost o surpriză frumoasă, era o atmosferă caldă, totul impecabil, și femeile continuau să vină. Radiau, zâmbeau, se îmbrățișau, se bucurau să se revadă și se puneau la povești. Magic, zău! Și mie-mi creștea sufletul văzându-le! Și, în timp ce le admiram, mi-a venit o idee: îmi doresc ca, dincolo de ce le învăț azi, una dintre ele să beneficieze de o sesiune de personal shopping. Am anunțat organizatoarele că doresc să le ofer un premiu pentru tombolă și s-a decis instant că acesta era premiul cel mare al serii. Zâmbeam larg.

Apoi am început prezentarea. A fost faaaaaaain, interactiv, cu informații utile și glume, cu exemple practice și multă atenție. Ne-am încărcat reciproc și, la sfârșit, au venit către mine multe femei să mă întrebe diverse despre stil sau să-mi mulțumească.

A venit momentul tombolei și, deși multe dintre frumoasele doamne prezente își doreau să câștige sesiunea 1 la 1 cu mine, premiul a ajuns la cine trebuie. Universul mi-a confirmat, încă o dată, că nimic nu e întâmplător.🥰

Am strâns tot, am spus mulțumesc doamnelor dragi din organizare (Cristina și Laura) pentru invitație și inspirație, ne-am îmbrățișat și am plecat spre casă.

Nu conta că era noapte și mai aveam un drum de peste o oră de făcut, sufletul mi-era plin și zâmbeam larg.
Misiunea mea aici e clară și se înfăptuiește zilnic.💗

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *