Testimoniale

 • gagici“Multumesc Blandiana,
  Ne-am întâlnit la o seară de socializare între mame și de atunci te-am admirat pentru ceea ce faci și cum pui problema când vine vorba despre haine. Mi-am amintit de ce ziceai despre câteva kilograme în plus care pot arăta chiar bine dacă sunt folosite hainele potrivite și parcă m-am privit un pic cu alți ochi.
  Energia ta și buna dispoziție au fost molipsitoare pentru mine, când ai fost la mine acasă pentru mine a fost o distracție și după ce am stat câteva ore bune între haine după ce ai plecat îmi venea să continui. Mi-ai dat idei bune pe care le-am aplicat deseori cu succes. Pot să zic că îmi place mai mult de mine când aleg o ținută care știu că mi se potrivește și mă avantajează, parcă toată ziua e mai frumoasă, Îți sunt recunoscătoare pentru asta!”- Mirela C.
 • „Azi e fix o săptămână de la cea mai recentă „terapie pentru suflet”!

Acum o săptămână pe vremea asta, mămica-bărzuță-consultant de stil Blandiana Pop mi-a făcut curat în garderobă!

M-a întrebat cu ce mă identific în materie de vestimentație, ce mesaj aș vrea să transmit prin îmbrăcămintea mea și apoi s-a pus pe treabă. A luat fiecare piesă din dressing-ul meu, inclusiv eșarfe și pantofi, a umplut 3 saci cu haine de donat și încă o cutie cu haine noi sau în stare super-bună, dar care nu se potriveau cu corpul meu sau cu „mesajul” meu de nici o culoare.

Ce a rămas, a sortat și a combinat în așa fel încât să se super potrivească și au rezultat niste ținute la care eu nu m-aș fi gândit niciodată! Le-a facut conștiincios poze la fiecare și mi le-a transmis împreună cu un document în care a punctat câteva DO’s and DON’Ts și a trasat o listă cu piese vestimentare care îmi mai sunt necesare pentru a completa garderoba „nouă”. Toate cu sugestia de a le lista și de a mi le lipi în interiorul dressing-ului, astfel încât dimineața când deschid dulapul și nu știu în ce să mă îmbrac, să am mai multe sugestii super clare și evidente și să salvez mult timp prețios! Iar când ies din casa să mă simt confortabil și mulțumită!schita

Și a doua zi, adică vineri, am fost împreună la o sesiune de shopping – cea mai eficientă și productivă de până acum, la finalul căreia tăiasem de pe lista cu cele necesare 90% din ele. Am primit ponturi utile legate de „chilipiruri” și feedback-ul unui ochi format!

I HAD A LOT OF FUN și m-am simțit de-a dreptul eliberată de mormanele de haine ce le păstram de atâția ani în dulap, fără a le purta vreodată! Așadar, mulțumesc Blandi dragă! Iar pentru oricine simte că are nevoie de o terapie de asta, vă incurajez să apelați cu incredere la Consultant de stil, numai să nu stați PREA mult pe gânduri!„- Nora N.

 • “Simțeam că nu mai am ce să îmbrac. În fiecare dimineață eram stresată că nu știu ce să iau pe mine, mă simțeam complet invizibilă indiferent de ce îmbrăcam. Tot repetându-se momentul de panică în fiecare dimineață, mi-am dat seama că așa doar îmi scade încrederea în mine puțin câte puțin și simțeam că mă devalorizez. Așa că, la îndemnul surorii mele, am apelat la Blandiana care a făcut MINUNI. Nu ORICUM, ci mi-a arătat că hainele din garderoba mea sunt încă purtabile, că se pot asorta și reinventa în foarte multe moduri. Am aruncat din ele, nu zic nu, dar a fost o bucurie și o eliberare să scap de ele, făcând loc altora noi, frumoase și bine alese de ochiul specialistei.

Simt că m-am reinventat odată cu această experiență, așadar îți mulțumesc pentru noua Luminița.”- Luminița G.

 • „Garderoba mea era de pe vremea liceului [și l-am terminat de ceva vreme ]. Categoric aveam nevoie de un ‘closet cleaning’. Noroc cu Blandi. Dupa ‘closet cleaning’ am rămas cu un sfert din haine – bineînteles acestea trebuiau să dispară odată cu apariția noilor haine pe care Blandi m-a ajutat să le cumpăr. Am devenit mai interesată de felul cum arăt, de cum trebuie să combin hainele și mai ales culorile. Am învățat multe de la ea și am învățat să am răbdare la cumpărături. Și ce e mai important continuă să mă învețe.”- Carmen S.
 • “Nu știu alte mame cum sunt ( ) dar eu, deși n-am rămas cu o talie de invidiat la 4 luni de la cea de-a doua naștere, îmi doream cu tot dinadinsul să planific o sedință foto de familie. După ce-am trecut cu bine de primul obstacol (să-mi conving soțul ) mai trebuiau alese hainele… aici grea chestie când ai un soț foarte pretențios… Pentru a evita orice discuții ulterioare în contradictoriu mi-am luat soțul la o întâlnire cu Blandiana, care ne-a ajutat în alegerea modelului de rochii, pentru mine și fetițe, a culorilor care ni se potrivesc cel mai bine, și bineînțeles oferindu-i soțului toate informațiile necesare pentru a avea și el o îmbrăcăminte adecvată și în ton cu noi fetele . Ca să fie cât mai ușor pt mine, mâna dreaptă a Blandianei, Voichița, a venit la noi acasă, ne-a luat măsurătorile, apoi la probat, iar după o săptămână 3 rochii drăguțe erau gata, făcute special pt noi Pantofii, machiajul, grija ca totul să iasă bine și încurajările ei au făcut ca ședința foto să fie așa cum ne-am dorit ; ajungând astfel la concluzia că pregătirea, agitația și toată „nebunia” poate fi chiar plăcută dacă îți alegi persoana potrivită să te ajute, să te sfătuiască și să te îndrume. Pop Blandiana?!! Primul meu Consultant de Stil! O lady de nota 10! O recomand cu drag și cu toata încrederea!! ”- Gabriela M.
 • “Pentru mine a fost o experiență interesantă, am aflat de Blandiana de la o prietenă. De ceva vreme cochetam cu ideea de a apela la un consultant de imagine/blogger vestimentar pentru a face curățenie în garderobă și să găsesc modele de haine care să îmi vină bine. După ce l-am avut pe prichindel, am rămas cu un bonus de kilograme dar și cu o formă de corp un pic schimbată și nu prea mai îmi știam alege hainele sau să mă simt confortabil în ele. Pe lângă asta aveam haine în garderobă dar cumva mă învârteam așa la un număr redus de haine de purtat… poate știți sentimentul.

Anul trecut cam pe vremea asta am contactat-o pe Blandiana care era pe punctul de a deveni pentru a doua oara mămică. Momentul nu a fost cel mai oportun atunci pentru că îi era greu cu bebe la purtător pe ultima sută de metri să aibă aceeași energie ce o are ea. Are atâta energie pozitivă că te miri câteodată de unde își adună așa multă . Dupa o discuție cu ea am convenit că ne auzim mai în toamnă și între timp am aflat și de pagina ei de facebook – Consultant de still – pe care o urmăream și îmi plăcea ce postează. Abia așteptam să ne întâlnim și să facem ordine la mine în garderobă.

scjDupă ne-am auzit undeva prin noiembrie, toamna târzie iar în decembrie ne-am întâlnit face to face pentru a face curat și ulterior am fost la shopping. Curățenia în garderobă a durat un pic mai mult decât estimasem eu, aveam destule haine și unele erau mai greu de decis dacă mi se potrivesc și au trebuit încercate:). După ce le-am triat, Blandiana a făcut ținute și poze. Îmi aduc aminte că între timp eu mă pregăteam să merg la serviciu … îmi luasem o jumătate de zi liberă pentru operațiunea asta , și o rugasem să îmi pregătească o ținută pentru acea zi .. a fost așa ca o gură de oxygen…  senzația aia când mergi la coafor și machiaj să te aranjezi înainte de un eveniment și te simți foarte frumoasă și cu multă încredere. A fost o zi plină de fericire pentru mine, sentiment ce a persistat și persista și acum, în unele zile mai mult altele mai puțin, asta datorită lucrurilor ce le avem fiecare de facut.

Am primit un raport detaliat cu sfaturi și poze cu modele de piese vestimentare și accesorii ce îmi lipseau și ar fi bine să le achiziționez, dar cel mai mult mi-au plăcut pozele cu ținute de la finalul raportului, că mă uit dimineața și știu ce să îmi iau din dulap … și așa am ieșit din rutina de a purta doar o treime din hainele mele și am început să mă simt frumoasă în fiecare zi.

Am avut și sesiunea de shopping, unde trebuie să recunosc că ea încă avea răbdare să caute haine și de plimbat prin magazine pe când eu deja ajunsesem la limită. Cum spuneam are atâta energie pozitivă că te întrebi de multe ori de unde o adună, poate să dea și la alții. Sesiunea de shopping mi-a plăcut pentru că înțelege că fiecare are un buget disponibil și se adaptează foarte bine la asta, ochind piese vestimentare foarte mișto la prețuri rezonabile. Trebuie să îi mulțumesc că știe să te și frâneze când ai cumpăra 3 bluze la fel culori diferite… doar pentru că ești fericită că ți-ai găsit ceva ce îți vine foarte bine. Știe foarte bine ce ai în garderobă și dacă unele piese merită sau nu, și îți spune că ai deja alternative și mai bine cauți altceva, alt model ceva mai interesant. Am trimis poze cu noile achiziții iar Blandiana mi-a facut combinații… și ca să fie așa frumoase ca și primele poze cu ținute din raport mi-a dat o idee cum să procedez … adică să mi le așez eu și îmi fac poze cu ținute complete.

Pentru mine toata experiența cu Blandiana a fost o gură de oxigen, m-a ajutat foarte mult să am un refresh și să mă simt frumoasă în fiecare zi. Pentru mine dar și pentru multe alte femei sunt convinsă că trebuie să se simtă astfel și atunci au și mai multă încredere și parcă toate lucrurile merg mai bine. De asemenea, datorită sfaturilor ei am învățat să îmi cumpăr haine și să nici nu am nevoie să mă uit la toate piesele când îmi caut ceva… și de asemenea și culorile care mi se potrivesc, cel puțin ca și paletă de culori. Când te simți bine și ești fericit atunci îți găsești și haine mai ușor, nu mai petreci așa mult timp în magazine sau online. Și nu în ultimult rând are o disponibilitate pentru sfaturi foarte mare … dacă vrei să îi ceri sfatul vis-à-vis de o piesă vestimentară/accesoriu sau încălțăminte întotdeauna ți-l oferă cu foarte mult drag și tot timpul își găsește timp să îți răspundă într-un timp scurt.

Ca și concluzie zilele mele sunt mai fericite de când am cunoscut-o pe Blandiana!!! Mulțumec pentru tot Blandiana dragă!”– Ioana R.

 • “Deși am cunoscut-o pe Blandi la începutul lunii martie, întâlnirea cu ea a fost ca o gură proaspătă de aer într-o zi călduroasă de vară. Discuția cu ea, urmată apoi de operațiunea de curățenie în dulap mi-a confirmat că instinctele mele erau corecte, doar că mai necesitau validare din exterior. Am învățat cum să îmi aleg piesele de îmbrăcăminte și accesoriile, la ce detalii să fiu atentă și cum să jonglez cu ținutele. M-a învățat că pot fi în același timp și trendy și să mă simt bine în ținuta aleasă. Colaborarea noastră continuă și acum, Blandi oferindu-mi consultanță de câte ori o solicit. Mulțumesc, lady “- Ada E.scc
 • “Am un dulap supraaglomerat și nimic de îmbrăcat, mă îmbrac mereu la fel, cumpăr aceleași lucruri pe care le port întruna… așa am cunoscut-o pe Blandiana.
  Când rostesc numele Blandiana  îmi vin în minte următoarele: pasiune, profesionalism și creativitate. Este persoana care îți realizează un profil stilistic, în funcţie de bugetul disponibil si personalitatea ta, îţi creează nişte ţinute foarte clar definite.
  Te învaţă să te îmbraci în armonie cu înfăţişarea ta şi te ajuta să îți exprimi propria personalitate. E genul de persoană pe care te poți baza, care pune suflet în ceea ce face și este persoana care te motivează, te inspiră și te face să ai încredere în tine.”- Gabriela C.
 • „In orice moment din viață, un strop de încredere în sine face minuni, iar Blandi mi-a oferit acest lucru prin faptul că mi-a confirmat alegerile și stilul vestimentar și mi-a adăugat și faptul că un specialist în domeniu mi-a confirmat alegerile m-au făcut să port tocuri mai înalte și să am pasul mai ferm. ” – Luminita P.