Cum a fost la masterclass-ul despre forma corpului? Hai să afli!

Cum a fost la masterclass-ul despre forma corpului? Hai să afli!

Au trecut două săptămâni de la primul eveniment din seria masterclass-urilor Style Foundation, iar eu încă zâmbesc gândindu-mă la cât de frumos a fost, ce energie și sinergie minunată a fost acolo😁

Am întâlnit niste femei superbe, bucurie pură, cărora le-am povestit despre forma corpului și ce haine să purtăm pentru a ne potența atuurile. Am avut exerciții practice prin care participantele și-au identificat forma corpului și cromatica personală. De asemenea, au aflat ce croieli le sunt potrivite, astfel încât să cumpere doar modelele potrivite și să scoată în evidență ce au frumos, punând în umbră aspectele mai puțin frumoase.

Mai apoi, ne-am răsfățat puțin cu delicioșenii dulci de la @CandyBox și un pahar de vin bun, bunuț.

Am povestit despre feminitate și puterea energiei feminine cu Camelia Bulea, reamintind-ne cât de extraordinare și valoroase suntem.

Surprizele au curs, fiecare participantă a primit de la parteneri minunății: goodiebag cu produse ce ne răsfață corpul de la Oriflame și o bijuterie surpriză, reprezentativă, de la Chic Bijoux. Partenerii de mobilitate au fost prietenii de la Eurial Invest, care ne-au oferit două mașini superbe: DS4 și DS7.

Am avut o expoziție pop-up de la Outfitflows, unde am putut admira niște rochii superbe și pantofi demențiali de la designeri celebri, foarte râvniți, la închirierea cărora participantele au primit un cod de discount.

Seara s-a încheiat cu o cină delicioasă oferită de gazdele noastre de la Rod Events, un concert superb susținut de talentata @Fana Frăteanu, urmat de o sesiune de schimb de haine și sfaturi de asortare, plus socializare cât cuprinde.

A fost frumos tare, exact cum ne arată și pozele cu suflet făcute de Diana Jula Photographer, așadar eu am prins aripi. Recunosc că nici nu visam să iasă așa bine, așadar am lansat și cel de-al doilea eveniment cu o temă cel puțin la fel de interesantă, legată de stil, garderobă, cumpărături și formule practice de compunere a ținutelor, Style Foundation: Elevate Your Style: Wardrobe Essentials, Smart shopping and Outfit Innovation. Cu cine mă văd la următorul eveniment?

Pot doar să fiu recunoscătoare pentru tot ce trăiesc! 🙏 E așa de frumos când îți faci misiunea cu pasiune, când te încarci făcând ceea ce îți place, când femeile se simt mai frumoase după ce discuți și lucrezi cu ele și învață ce și cum să poarte, când le văd conectandu-se și zâmbetele curg, iar energia feminină crește.

E minunat să ne dăm voie să fim noi ♥️ Îmi doresc ca din ce în ce mai multe femei să își iubească corpul și să se simtă frumoase in pielea și hainele lor. 😍
V-am zâmbit 😁,
Blandiana

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *