Servicii Consultanță

DIVA
1050 lei
 • Closet Cleaning
 • Shop My Closet
 • ...
 • ...
 • ...
PRIMADONNA
1450 lei
 • Closet Cleaning
 • Shop My Closet
 • Personal Shopping
 • ...
 • ...
STAR
1650 lei
 • Closet Cleaning
 • Shop My Closet
 • Personal Shopping
 • Event Styling
 • ...
SUPERWOMAN
3500 lei
 • Closet Cleaning
 • 2 Shop My Closet
 • 2 Personal Shopping
 • 2 Event Styling
 • Consultanță Stilistică Online pe perioada colaborării

Closet Cleaning

(2-4h) sau “Operațiunea Dulapul” cum îmi mai place să îi zic, începe cu o poveste în care eu aflu de la tine ce anume îți dorești, ce stil vrei să abordezi, ce anume te-a făcut să apelezi la mine. După partea de cunoaștere trecem la trierea hainelor din dulap în funcție de ceea ce ți se potrivește ție ca și croială, cromatică și model. Scoatem toate hainele și le analizăm pe rând. Decidem împreună, în baza unor criterii clare, ce pleacă și ce rămâne, urmând ca hainele care au rămas să fie cea mai buna opțiune pentru silueta ta și în culorile potrivite ție. Cost: 600 lei


Shop My Closet

(2-4h) poate fi partea a doua a closet-cleaning-ului sau sesiune individuala. Hainele din dulap capătă viata și devin ținute, astfel încât tu să nu mai bâjbâi în fiecare dimineață când trebuie să te îmbraci. Ținutele acestea le voi poza și trimite ulterior către tine, astfel încât tu să ai inspirația mereu la dispoziție, poate chiar într-un folder dedicat din telefon.

Simți că ai dulapul doldora de haine și totuși nu știi cu ce să te îmbraci sau ai rămas blocată într-un anumit stil vestimentar care acum simți că nu te reprezintă, cheamă-mă și împreună vom da viață nouă hainelor vechi și te vom scoate din veșnicul clișeu “nu am cu ce să mă îmbrac”. După această procedură, îmbrăcatul zilnic va fi floare la ureche, vei știi clar ce ți se potrivește, iar de uiți, ai la pozele. Cost: 600 lei


Personal Shopping

(2-4h)- Te-ai plictisit de hainele tale din dulap și nu mai știi cum să le combini și cu ce să te îmbraci? Simți că nu mai ai haine sau că cele pe care le ai nu te mai reprezintă? Hai să cumpărăm unele potrivite pentru tine, cea de acum, care să te reprezinte și să te facă să radiezi, astfel încât să fii o apariție de excepție. Costul consultanței vestimentare la cumpărături este de 600 lei.


Gift Shopping

Ai nevoie de cadoul perfect pentru cineva drag (soț, soție, prieten, mamă, soră sau un amic care are de toate)? Pot să te ajut! Tu îmi dai detaliile și mai departe e grija mea. Tu vei primi doar mulțumirile din partea sărbătoritului. Costul acestui serviciu e de la 200 lei, în funcție de complexitatea misiunii.

Gift Shopping

Ai nevoie de cadoul perfect pentru cineva drag (soț, soție, prieten, mamă, soră sau un amic care are de toate)? Pot să te ajut! Tu îmi dai detaliile și mai departe e grija mea. Tu vei primi doar mulțumirile din partea sărbătoritului. Costul acestui serviciu e de 400 lei, în funcție de complexitatea misiunii.


Wedding Consultation

(3h)- Visezi la o nuntă fabuloasă, în care să se asorteze totul, de la mire și mireasă, până la domnișoarele și domnișorii de onoare? Nu știi ce rochie de mireasă ți se potrivește? Ai multe opțiuni și nu știi ce să alegi? Te-ajut eu, oricare ar fi situația, mă voi asigura că ținutele voastre sunt impecabile, demne de o revistă de specialitate. Cost: de la 500 lei.


Event Styling

Ai un eveniment important la care vrei să te prezinți impecabil? Participi la o decernare de premii/ ai o ședință foto/ filmezi pentru o emisiune/ ai un interviu pentru un job/ orice eveniment important? Te consiliez astfel încât tu vei prezenta cea mai bună variantă a ta din punct de vedere vestimentar ceea ce va contribui la prestanța ta per total. Ședința ta poate fi face2face sau online, în funcție de cum permite situația. Investiția ta este de 350-1000 lei, în funcție de complexitatea pregătirilor.


Style Party

Ai petrecerea burlăcițelor sau vrei să faci o petrecere mai altfel de ziua ta cu fetele? Uite o opțiune potrivită: ne întâlnim și povestim de modă, de stilul fiecăreia, de ce anume vi se potrivește în funcție de tipologia corporală și caracteristicile fizice, precum și din prisma job-ului. Bem un pahar de vin și aflăm ce culori ți se potrivesc, după care decidem cât de scurtă să fie fusta sau de decoltat topul 🙂 Costul se personalizează în funcție de numărul de persoane și de cerințe.


Abonament De Styling

Vrei să ai parte de sfatul meu oricând? Ai găsit o pereche de blugi online și nu știi dacă să îi achiziționezi? Ești în oraș cu sora ta și ai probat o rochiță la care ți-a rămas gândul? Trimite-mi poză și te ajut cu decizia. Cost lunar de la 100 lei.


Total Makeover

(incluzând machiaj, hairstyling, ținută de zi sau tinută de seară la alegere)- îți dorești o schimbare radicală a aspectului tău și nu știi de unde să pornești? Sună-mă și de acolo mă ocup eu. Preț pornire 1000 lei, personalizabil în funcție de dorințele clientului.


Cursuri Și Ateliere De Stil

Ai o firmă de organizări evenimente sau reprezinți o corporație? Vrei să schimbi stilul training-urilor cu care s-au obișnuit angajații tăi? Aranjează-ne o întâlnire, hai să îi ajut să își îmbunătățească imaginea personală și să le arătăm că ținuta bussiness poate fi și confortabilă. Costul acestui serviciu e personalizat în funcție de nevoile clientului.


Consultanța De Stil/ Analiză Stilistică (1h)

Vrei să povestim despre stilul tău, să identificăm ce ți se potrivește (ce tip de siluetă ai îi cum să o îmbraci corect), să alegem ținute impreună, să luăm la bani mărunți trendurile actuale și să le adaptăm conformației tale? Da, putem discuta orice despre stilul și imaginea ta- cerul este limita. Cost: 200 lei/ oră.

Consultanța De Stil/ Analiză Stilistică (1h)

Vrei să povestim despre stilul tău, să identificăm ce ți se potrivește (ce tip de siluetă ai îi cum să o îmbraci corect), să alegem ținute impreună, să luăm la bani mărunți trendurile actuale și să le adaptăm conformației tale? Da, putem discuta orice despre stilul și imaginea ta- cerul este limita. Cost: 150 lei/ oră.