Servicii Consultanță

Știu cum e să te simți pierdut din punct de vedere vestimentar.


Tocmai de aceea îți ofer mai multe tipuri de servicii și pachete care să îți vină mănușă, să fie cât mai potrivite pe nevoile tale.
Toate serviciile listate mai jos se pot desfășura atât FACE2FACE, in format fizic, cât și ONLINE, la distanță și sunt adresate atât femeilor, cât și bărbaților, indiferent de vârstă.


Consultanța De Stil/ Analiză Stilistică (1h)

O discuție, face2face sau online, cu mine dar cu focus pe tine.

Cât durează? O oră.
Despre ce vorbim? Despre tot ce te interesează legat de stil, haine, garderobă, shopping, accesorii, ținute, cerul este limita. Îmi poți arăta piese vestimentare pe care nu știi cum să le porți și îți voi oferi variante și sugestii de purtare și asortare. Mă poți întreba de unde să-ți cumper un anumit articol sau ce fel de croi merită ales pentru a fi atemporal, îmi poți trimite link-uri cu articole pe care te gândești să le achiziționezi, dar ai dubii și te voi sfătui. Dacă te simți pierdută legat de orice legat de stil, garantez că vom face lumină asupra subiectului.

Știu că ai multe dileme stilistice, iar eu sunt aici să te ajut. Cost: 60 €/ oră.


Closet Cleaning

(2-4h) sau “Operațiunea Dulapul” cum îmi mai place să îi zic, începe cu o poveste în care eu aflu de la tine ce anume îți dorești, ce stil vrei să abordezi, ce anume te-a făcut să apelezi la mine. După partea de cunoaștere trecem la trierea hainelor din dulap în funcție de ceea ce ți se potrivește ție ca și croială, cromatică și model. Scoatem toate hainele și le analizăm pe rând. Decidem împreună, în baza unor criterii clare, ce pleacă și ce rămâne, urmând ca hainele care au rămas să fie cea mai buna opțiune pentru silueta ta și în culorile potrivite ție. Cost: 140 €


Shop My Closet

(2-4h) Acest serviciu poate fi partea a doua a closet-cleaning-ului în pachetul Diva/ Primadonna, Star sau Superwoman. Îi putem spune cireașa de pe tort, fiindcă după ce vei avea toate articolele combinat, puse în ținute, viața ta va fi mai simplă. Hainele din dulap capătă viata și devin ținute, astfel încât tu să nu mai bâjbâi în fiecare dimineață când trebuie să te îmbraci. Ținutele acestea le voi poza și trimite ulterior către tine, astfel încât tu să ai inspirația mereu la dispoziție, poate chiar într-un folder dedicat din telefon.

Simți că ai dulapul doldora de haine și totuși nu știi cu ce să te îmbraci sau ai rămas blocată într-un anumit stil vestimentar care acum simți că nu te reprezintă, cheamă-mă și împreună vom da viață nouă hainelor vechi și te vom scoate din veșnicul clișeu “nu am cu ce să mă îmbrac”. După această procedură, îmbrăcatul zilnic va fi floare la ureche, vei știi clar ce ți se potrivește, iar de uiți, ai la îndemână pozele.

Cost: vezi pachete 


Personal Shopping

(2-4h)- Te-ai plictisit de hainele tale din dulap și nu mai știi cum să le combini și cu ce să te îmbraci? Simți că nu mai ai haine sau că cele pe care le ai nu te mai reprezintă? Hai să cumpărăm unele potrivite pentru tine, cea de acum, care să te reprezinte și să te facă să radiezi, astfel încât să fii o apariție de excepție. Costul consultanței vestimentare la cumpărături este de 140 €.


Wedding Consultation

(3h)- Visezi la o nuntă fabuloasă, în care să se asorteze totul, de la mire și mireasă, până la domnișoarele și domnișorii de onoare? Nu știi ce rochie de mireasă ți se potrivește? Ai multe opțiuni și nu știi ce să alegi? Te-ajut eu, oricare ar fi situația, mă voi asigura că ținutele voastre sunt impecabile, demne de o revistă de specialitate. Cost: de la 120 €.


Event Styling

Ai un eveniment important la care vrei să te prezinți impecabil? Participi la o decernare de premii/ ai o ședință foto/ filmezi pentru o emisiune/ ai un interviu pentru un job/ orice eveniment important? Te consiliez astfel încât tu vei prezenta cea mai bună variantă a ta din punct de vedere vestimentar ceea ce va contribui la prestanța ta per total. Ședința ta poate fi face2face sau online, în funcție de cum permite situația. Investiția ta este de 90 – 200 €, în funcție de complexitatea pregătirilor.


Style Party

Ai petrecerea burlăcițelor sau vrei să faci o petrecere mai altfel de ziua ta cu fetele? Uite o opțiune potrivită: ne întâlnim și povestim de modă, de stilul fiecăreia, de ce anume vi se potrivește în funcție de tipologia corporală și caracteristicile fizice, precum și din prisma job-ului. Bem un pahar de vin și aflăm ce culori ți se potrivesc, după care decidem cât de scurtă să fie fusta sau de decoltat topul 🙂 Costul se personalizează în funcție de numărul de persoane și de cerințe.


Abonament De Styling

Vrei să ai parte de sfatul meu oricând? Ai găsit o pereche de blugi online și nu știi dacă să îi achiziționezi? Ești în oraș cu sora ta și ai probat o rochiță la care ți-a rămas gândul? Trimite-mi poză și te ajut cu decizia. Cost lunar de la 40 €.


Total Makeover

(incluzând machiaj, hairstyling, ținută de zi sau tinută de seară la alegere)- îți dorești o schimbare radicală a aspectului tău și nu știi de unde să pornești? Sună-mă și de acolo mă ocup eu. Preț pornire 1000 €, personalizabil în funcție de dorințele clientului.


Cursuri Și Ateliere De Stil

Ai o firmă de organizări evenimente sau reprezinți o corporație? Vrei să schimbi stilul training-urilor cu care s-au obișnuit angajații tăi? Aranjează-ne o întâlnire, hai să îi ajut să își îmbunătățească imaginea personală și să le arătăm că ținuta bussiness poate fi și confortabilă. Costul acestui serviciu e personalizat în funcție de nevoile clientului.

Pachet DIVA

Pachetul DIVA este compus dintr-o sesiune de closet cleaning și una de shop your closet. Ți se potrivește perfect dacă ai un dulap plin de haine și senzația constantă că nu ai ce purta, iar îmbrăcatul dimineață îți dă bătăi de cap! În urma acestei sesiuni, dulapul tău va fi mai bine organizat, iar tu vei avea un folder cu poze cu ținute (compuse din hainele tale) din care să alegi în fiecare zi când te îmbraci. Durata totală: 5-7 h.

Acest pachet ți se potrivește ție dacă simți că ai dulapul doldora de haine și totuși nu știi cu ce să te îmbraci sau ai rămas blocată într-un anumit stil vestimentar care acum simți că nu te reprezintă. Cheamă-mă și împreună vom da viață nouă hainelor vechi și te vom scoate din veșnicul clișeu “nu am cu ce să mă îmbrac”, deși ai multe haine. După această procedură, îmbrăcatul zilnic va fi floare la ureche, vei știi clar ce ți se potrivește, iar de uiți, ai la îndemână pozele cu ținute.

Pachet PRIMADONNA

Pachetul PRIMADONNA îți este dedicat dacă îți dorești un look nou. Acest pachet este compus dintr-o sesiune de closet cleaning, audit al dulapului + o sesiune de personal shopping + o sesiune de shop your closet, în care toate articolele vestimentare din garderobă, atât cele vechi, cât și cele cumpărate împreună, prind viață și devin parte a unor ținute. Durata totală: 8-10 h. Cost total 350€

 

Pachet STAR

Pachetul STAR este compus dintr-o sesiune de closet cleaning, audit al dulapului + o sesiune de personal shopping + o sesiune de shop your closet, în care toate articolele vestimentare din garderobă, atât cele vechi, cât și cele cumpărate împreună, prind viață și devin parte a unor ținute + o sesiune de event styling. Durata totală: 10-12 h. Cost total 410€

Pachet SUPERWOMAN

Pachetul SUPERWOMAN este compus dintr-o sesiune de closet cleaning, audit al dulapului + două sesiuni de personal shopping (câte una pe sezon, primăvară-vară și toamnă-iarnă) + două sesiuni de shop your closet (câte una pe sezon, primăvară-vară și toamnă-iarnă), în care toate articolele vestimentare din garderobă, atât cele vechi, cât și cele cumpărate împreună, prind viață și devin parte a unor ținute + două sesiuni de event styling. Durata totală: 20-24 h. Cost total 900€

DIVA
250 €
 • Closet Cleaning
 • Shop My Closet
 • ...
 • ...
 • ...
PRIMADONNA
350 €
 • Closet Cleaning
 • Shop My Closet
 • Personal Shopping
 • ...
 • ...
STAR
410 €
 • Closet Cleaning
 • Shop My Closet
 • Personal Shopping
 • Event Styling
 • ...
SUPERWOMAN
900 €
 • Closet Cleaning
 • 2 Shop My Closet
 • 2 Personal Shopping
 • 2 Event Styling
 • Consultanță Stilistică Online pe perioada colaborării