FAQs

Frequently Asked Questions

Bineînțeles, te voi ajuta identifici punctele forte ale corpului tău și cum ascunzi ceea ce iți displace, astfel încât te simți confortabil și plin de încredere în ținutele tale.
Nu există așa ceva. Oricine vrea se dezvolte, își schimbe imaginea și fie mulțumit de aspectul său poate îmi fie client. Femeie, bărbat, tânăr, adult, vârstnic, slab, gras, cu venituri mari sau mici, nu contează. Tot ceea ce contează e dorința de a te dezvolta. Cea mai tânără clientă a mea a avut 8 ani, iar la polul opus este o doamnă superbă de 67 de ani. De asemenea, am realizat garderobe noi și frumoase, adaptate stilului și tipologiei personale, după bugetul clientului, atât din second-hand-uri/ outlet-uri, cât și din magazinele brandurilor cunoscute.
Costul final depinde de ce servicii dorești de la mine, precum și de timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a atinge ceea ce ne dorim din punct de vedere stilistic. Tariful este pe pachete de stil sau poate fi tarif pe oră, începând cu un minim de doua ore. În cazul în care stabilim un necesar mai mare de timp sau contractezi mai multe pachete de servici, cu siguranță vei avea parte de o reducere. Tariful orar este 200 lei sau în cazul pachetelor ajunge undeva la 150 lei/ oră.
Cea mai scurtă ședință de stil durează două ore, în vreme ce am avut cea mai de durată ședință de 8 ore. În funcție de nevoile tale stabilim. De obicei, ședințele de consultanță durează undeva la 4-5 ore.
În cazul în care nu ești mulțumit de ceea ce am realizat împreună în ceea ce privește stilul tău, iți returnez toți banii. Stiu nu se va întâmpla, așadar am încredere maximă în ceea ce ofer și în imaginea finală a clientului meu.